Wyszukaj hotel (dojazd własny)
25.12.2017
26.12.2017
2 dorosłych
2 dorosłych
Zmień
Zwiń Więcej
Oferta dla: 1 pokój od 25.12.2017 do 26.12.2017 (1 nocleg) dla 2 dorosłych Zmień daty/osoby
Brak opłat za rezerwację i płatność kartą. Płatność w złotówkach – brak przewalutowań.
×

Pokój, 2 łóżka queen, przystosowanie dla niepełnosprawnych, dla niepalących dla 2 dorosłych

Pokój, 2 łóżka queen, przystosowanie dla niepełnosprawnych, dla niepalących
2 łóżka queen


28 m2

Internet - bezpłatne Wi-Fi oraz przewodowy Internet
Rozrywka: 32-cal. telewizor płaskoekranowy i płatna
Wyżywienie i napoje: lodówka, kuchenka mikrofalowa i czajnik do kawy lub herbaty
Sen: rolety/zasłony światłoszczelne
Łazienka: łazienka częściowo otwarta, wanna z prysznicem, bezpłatne przybory toaletowe oraz suszarka do włosów
Dodatkowe udogodnienia: bezpłatne rozmowy miejscowe, bezpłatne czasopisma, biurko oraz bezpłatne łóżeczka dziecięce dostępne na życzenie
Wygoda: klimatyzacja oraz codzienne sprzątanie
Udogodnienia dla osób niepełnosprawnych: dostęp dla wózków inwalidzkich
Dla niepalących
 

Ostatnie miejsca: 1 pokój
Darmowy Internet
Pełne śniadanie
P Darmowy parking
Anulowanie bez opłat przed 2017-12-25
Rezerwuj Cena za pokój Suma (Noclegi: 1) 414 PLN w tym podatki i opłaty: 39 PLN pon 25.12 414 PLN wt 26.12 wymeldowanie 414PLN
  • Bezpłatna prasa
  • Bezpłatne połączenia lokalne
  • Bezpłatne przewodowe połączenie internetowe
  • Bezpłatne przybory toaletowe
  • Bezpłatne łóżeczka dziecięce
  • Bezpłatny Wi-Fi
  • Biurko
  • Codzienne sprzątanie
  • Czajnik do kawy/herbaty
  • Częściowo otwarta łazienka
  • Dla niepalących
  • Dodatkowe kanały TV
  • Klimatyzacja
  • Kuchenka mikrofalowa
  • Lodówka
  • Regulacja klimatyzacji w pokoju (klimatyzacja)
  • Rolety/zasłony światłoszczelne
  • Suszarka
  • Telefon
  • Telewizja kablowa
  • Telewizor płaskoekranowy
  • Wanna połączona z prysznicem

Pokój, 2 łóżka queen, dla niepalących dla 2 dorosłych

Pokój, 2 łóżka queen, dla niepalących
2 łóżka queen


28 m2

Internet - bezpłatne Wi-Fi oraz przewodowy Internet
Rozrywka: 32-cal. telewizor płaskoekranowy i płatna
Wyżywienie i napoje: lodówka, kuchenka mikrofalowa i czajnik do kawy lub herbaty
Sen: rolety/zasłony światłoszczelne
Łazienka: łazienka częściowo otwarta, wanna z prysznicem, bezpłatne przybory toaletowe oraz suszarka do włosów
Dodatkowe udogodnienia: bezpłatne rozmowy miejscowe, bezpłatne czasopisma, biurko oraz bezpłatne łóżeczka dziecięce dostępne na życzenie
Wygoda: klimatyzacja oraz codzienne sprzątanie
Dla niepalących
 

Darmowy Internet
Pełne śniadanie
P Darmowy parking
Anulowanie bez opłat przed 2017-12-25
Rezerwuj Cena za pokój Suma (Noclegi: 1) 414 PLN w tym podatki i opłaty: 39 PLN pon 25.12 414 PLN wt 26.12 wymeldowanie 414PLN
  • Bezpłatna prasa
  • Bezpłatne połączenia lokalne
  • Bezpłatne przewodowe połączenie internetowe
  • Bezpłatne przybory toaletowe
  • Bezpłatne łóżeczka dziecięce
  • Bezpłatny Wi-Fi
  • Biurko
  • Codzienne sprzątanie
  • Czajnik do kawy/herbaty
  • Częściowo otwarta łazienka
  • Dla niepalących
  • Dodatkowe kanały TV
  • Klimatyzacja
  • Kuchenka mikrofalowa
  • Lodówka
  • Regulacja klimatyzacji w pokoju (klimatyzacja)
  • Rolety/zasłony światłoszczelne
  • Suszarka
  • Telefon
  • Telewizja kablowa
  • Telewizor płaskoekranowy
  • Wanna połączona z prysznicem

Pokój, Łóżko king, przystosowanie dla niepełnosprawnych, dla niepalących dla 2 dorosłych

Pokój, Łóżko king, przystosowanie dla niepełnosprawnych, dla niepalących
Łóżko king


28 m2

Internet - bezpłatne Wi-Fi oraz przewodowy Internet
Rozrywka: 32-cal. telewizor płaskoekranowy i płatna
Wyżywienie i napoje: lodówka, kuchenka mikrofalowa i czajnik do kawy lub herbaty
Sen: rolety/zasłony światłoszczelne
Łazienka: łazienka częściowo otwarta, wanna z prysznicem, bezpłatne przybory toaletowe oraz suszarka do włosów
Dodatkowe udogodnienia: bezpłatne rozmowy miejscowe, bezpłatne czasopisma, biurko oraz bezpłatne łóżeczka dziecięce dostępne na życzenie
Wygoda: klimatyzacja oraz codzienne sprzątanie
Udogodnienia dla osób niepełnosprawnych: dostęp dla wózków inwalidzkich
Dla niepalących
 

Ostatnie miejsca: 2 pokoje
Darmowy Internet
Pełne śniadanie
P Darmowy parking
Anulowanie bez opłat przed 2017-12-25
Rezerwuj Cena za pokój Suma (Noclegi: 1) 414 PLN w tym podatki i opłaty: 39 PLN pon 25.12 414 PLN wt 26.12 wymeldowanie 414PLN
  • Bezpłatna prasa
  • Bezpłatne połączenia lokalne
  • Bezpłatne przewodowe połączenie internetowe
  • Bezpłatne przybory toaletowe
  • Bezpłatne łóżeczka dziecięce
  • Bezpłatny Wi-Fi
  • Biurko
  • Codzienne sprzątanie
  • Czajnik do kawy/herbaty
  • Częściowo otwarta łazienka
  • Dla niepalących
  • Dodatkowe kanały TV
  • Klimatyzacja
  • Kuchenka mikrofalowa
  • Lodówka
  • Regulacja klimatyzacji w pokoju (klimatyzacja)
  • Rolety/zasłony światłoszczelne
  • Suszarka
  • Telefon
  • Telewizja kablowa
  • Telewizor płaskoekranowy
  • Wanna połączona z prysznicem

Apartament typu Studio, Łóżko king i sofa, dla niepalących dla 2 dorosłych

Apartament typu Studio, Łóżko king i sofa, dla niepalących
Łóżko king i rozkładana sofa (podwójna)


28 m2

Internet - bezpłatne Wi-Fi oraz przewodowy Internet
Rozrywka: 32-cal. telewizor płaskoekranowy i płatna
Wyżywienie i napoje: lodówka, kuchenka mikrofalowa i czajnik do kawy lub herbaty
Sen: rolety/zasłony światłoszczelne
Łazienka: łazienka częściowo otwarta, wanna z prysznicem, bezpłatne przybory toaletowe oraz suszarka do włosów
Dodatkowe udogodnienia: bezpłatne rozmowy miejscowe, bezpłatne czasopisma, biurko oraz bezpłatne łóżeczka dziecięce dostępne na życzenie
Wygoda: klimatyzacja oraz codzienne sprzątanie
Dla niepalących
 

Ostatnie miejsca: 5 pokojów
Darmowy Internet
Pełne śniadanie
P Darmowy parking
Anulowanie bez opłat przed 2017-12-25
Rezerwuj Cena za pokój Suma (Noclegi: 1) 453 PLN w tym podatki i opłaty: 43 PLN pon 25.12 454 PLN wt 26.12 wymeldowanie 453PLN
  • Bezpłatna prasa
  • Bezpłatne połączenia lokalne
  • Bezpłatne przewodowe połączenie internetowe
  • Bezpłatne przybory toaletowe
  • Bezpłatne łóżeczka dziecięce
  • Bezpłatny Wi-Fi
  • Biurko
  • Codzienne sprzątanie
  • Czajnik do kawy/herbaty
  • Częściowo otwarta łazienka
  • Dla niepalących
  • Dodatkowe kanały TV
  • Klimatyzacja
  • Kuchenka mikrofalowa
  • Lodówka
  • Regulacja klimatyzacji w pokoju (klimatyzacja)
  • Rolety/zasłony światłoszczelne
  • Suszarka
  • Telefon
  • Telewizja kablowa
  • Telewizor płaskoekranowy
  • Wanna połączona z prysznicem
Informacja

Prezentowane zdjęcia i opisy są dostarczane przez właścicieli obiektów i mają charakter poglądowy. Wygląd rzeczywisty może różnić się pokazanego na zdjęciach. Hotels.itaka.pl nie odpowiada za rozbieżności z tym związane.


Podane stawki za pokoje dotyczą pobytu dwóch osób chyba, że jest podane inaczej.

Opis Country Inn & Suites By Carlson, Shoreview, MN

Dostępność Opis Położenie

Lokalizacja hotelu
Country Inn & Suites By Carlson, Shoreview, MN (Shoreview) umieszczono w pobliżu takich atrakcji, jak National Sports Center. Ten hotel umieszczono w rejonie takich atrakcji, jak Park Bohanon i Park wodny Bunker Beach Water Park.

Pokoje
Poczuj się jak w domu w 83 klimatyzowanych pokojach, których wyposażenie to lodówka i kuchenka mikrofalowa. Bezpłatny przewodowy i bezprzewodowy dostęp do Internetu zapewni łączność ze światem, a 32-cal. telewizor płaskoekranowy i telewizja kablowa — rozrywkę. Częściowo otwarte łazienki — wyposażenie: wanna połączona z prysznicem, bezpłatne przybory toaletowe i suszarka do włosów. Udogodnienia obejmują biurko i bezpłatne czasopisma oraz telefon (bezpłatne połączenia telefoniczne miejscowe).

Udogodnienia
Dostępne udogodnienia rekreacyjne to basen kryty, zjeżdżalnie wodne oraz wanna spa. Ten hotel oferuje również udogodnienia takie jak bezpłatny bezprzewodowy dostęp do Internetu i kominek w holu.

Wyżywienie
Apetyt gości zaspokoi sklep ogólnospożywczy.

Biznes, Inne udogodnienia
Udogodnienia biznesowe to bezpłatny, przewodowy dostęp do Internetu, całodobowe centrum biznesowe oraz ekspresowe wymeldowanie. Jeżeli planujesz spotkanie w mieście Shoreview, hotel oferuje następujące udogodnienia o powierzchni 0 m kw.: sale konferencyjne. Udogodnienia na miejscu to bezpłatne parkowanie samodzielne.

Udogodnienia:
  • Basen dla dzieci
  • Basen kryty
  • Bezpłatne gazety w holu
  • Bezpłatne parkowanie samodzielne
  • Bezpłatne przewodowe połączenie internetowe
  • Bezpłatne śniadanie
  • Bezpłatny Wi-Fi
  • Biblioteka
  • Całkowita liczba pokoi - 83
  • Całodobowa siłownia
  • Całodobowe centrum biznesowe
  • Ekspresowe wymeldowanie
  • Hotel dla niepalących
  • Kawa/herbata w ogólnodostępnych częściach
  • Kawa/herbata w ogólnodostępnych częściach
  • Kominek w holu
  • Liczba budynków/wież - 1
  • Liczba pięter - 4
  • Pokój przystosowany dla osób niepełnosprawnych
  • Pralnia
  • Prysznic z możliwością wjazdu na wózku inwalidzkim
  • Recepcja całodobowa
  • Rozmiar sal konferencyjnych w metrach - 0
  • Rozmiar sal konferencyjnych w stopach — 1,340
  • Sale konferencyjne
  • Sejf w recepcji
  • Sklep spożywczy
  • Stanowisko komputerowe
  • Wanna spa
  • Winda
  • Zjeżdżalnia wodna
  • Łazienka dla osób niepełnosprawnych
Otoczenie:
W mieście Shoreview
Adres:
5995 Rice Creek Parkway, 55126 Shoreview
Liczba pokoi:
83
Zameldowanie:
15:00
Liczba pięter:
4
Wymeldowanie:
12:00
Zasady zameldowania:
Za dodatkową osobę może być wymagana dopłata, której wysokość zależy od obiektu.
Przy zameldowaniu wymaga się przedstawienia ważnego, oficjalnego dowodu tożsamości z fotografią oraz wpłacenia kaucji kartą kredytową na wypadek nieprzewidzianych kosztów.
Spełnienie specjalnych wymagań zależy od możliwości ich realizacji w dniu przybycia klienta i może podlegać dodatkowej opłacie. Realizacja specjalnych wymagań nie jest zapewniona.
Ocena: 4.5 / 326 opinii Kod hotelu: 262319
Lokalizacja -
Podane wartości odpowiadają odległości liczonej w linii prostej od hotelu do danego punktu lub atrakcji i mogą nie odzwierciedlać faktycznej odległości dojazdowej.

Odległości podano w przybliżeniu do 0,1 mili lub 0,1 kilometra.

National Sports Center - 5,2 km / 3,2 mi
Park Bohanon - 12,3 km / 7,6 mi
Park wodny Bunker Beach Water Park - 12,3 km / 7,7 mi
Kampus National American University w Roseville - 12,9 km / 8 mi
Minnesota State Fairgrounds - 15,4 km / 9,6 mi
University of Minnesota-St. Paul - 15,5 km / 9,6 mi
Ogród zoologiczny i oranżeria w Como Park - 16 km / 10 mi
Siebert Field - 16,2 km / 10 mi
Ard Godfrey House - 16,2 km / 10,1 mi
Kościół katolicki Naszej Pani z Lourdes - 16,3 km / 10,1 mi
Pole golfowe Keller - 16,4 km / 10,2 mi
Maplewood Mall - 16,5 km / 10,3 mi
Bell Museum of Natural History - 16,6 km / 10,3 mi
Minnesota Opera - 16,6 km / 10,3 mi
Hala sportowa Mariucci Arena - 16,6 km / 10,3 mi

Country Inn & Suites By Carlson, Shoreview, MN i dystans z lotniska: sugerowany port lotniczy to Minneapolis, Minnesota (MSP-Międzynarodowy port lotniczy Minneapolis - St. Paul) - 26,8 km / 16,7 mi.

Najciekawsze hotele, znakomite okazje, wybrane super oferty z całego świata.

Zapisz się na nasz NEWSLETTER i dowiaduj się o najatrakcyjniejszych ofertach i promocjach.