Wyszukaj hotel (dojazd własny)
30.07.2018
31.07.2018
2 dorosłych
2 dorosłych
Zmień
Zwiń Więcej
Oferta dla: 1 pokój od 30.07.2018 do 31.07.2018 (1 nocleg) dla 2 dorosłych Zmień daty/osoby
Brak opłat za rezerwację i płatność kartą. Płatność w złotówkach – brak przewalutowań.
×

Pokój, 2 łóżka queen, dla niepalących dla 2 dorosłych

Pokój, 2 łóżka queen, dla niepalących
2 łóżka queen


28 m2

Internet - bezpłatne Wi-Fi oraz przewodowy Internet
Rozrywka: 32-cal. telewizor płaskoekranowy i telewizja płatna
Wyżywienie i napoje: lodówka, kuchenka mikrofalowa i czajnik do kawy lub herbaty
Sen: rolety/zasłony światłoszczelne
Łazienka: łazienka częściowo otwarta, wanna z prysznicem, bezpłatne przybory toaletowe oraz suszarka do włosów
Dodatkowe udogodnienia: bezpłatne rozmowy miejscowe, bezpłatne czasopisma, biurko oraz bezpłatne łóżeczka dziecięce dostępne na życzenie
Wygoda: klimatyzacja oraz codzienne sprzątanie
Dla niepalących
 

Darmowy Internet
Pełne śniadanie
P Darmowy parking
Anulowanie bez opłat przed 2018-07-30
Rezerwuj Cena za pokój Suma (Noclegi: 1) 493 PLN w tym podatki i opłaty: 46 PLN pon 30.07 493 PLN wt 31.07 wymeldowanie 493PLN
  • Bezpłatna prasa
  • Bezpłatne połączenia lokalne
  • Bezpłatne przewodowe połączenie internetowe
  • Bezpłatne przybory toaletowe
  • Bezpłatne łóżeczka dziecięce
  • Bezpłatny Wi-Fi
  • Biurko
  • Codzienne sprzątanie
  • Czajnik do kawy/herbaty
  • Częściowo otwarta łazienka
  • Dla niepalących
  • Dodatkowe kanały TV
  • Klimatyzacja
  • Kuchenka mikrofalowa
  • Liczba łazienek – 1
  • Lodówka
  • Regulacja klimatyzacji w pokoju (klimatyzacja)
  • Rolety/zasłony światłoszczelne
  • Suszarka
  • Telefon
  • Telewizja kablowa
  • Telewizor płaskoekranowy
  • Wanna połączona z prysznicem

Pokój, 2 łóżka queen, przystosowanie dla niepełnosprawnych, dla niepalących dla 2 dorosłych

Pokój, 2 łóżka queen, przystosowanie dla niepełnosprawnych, dla niepalących
2 łóżka queen


28 m2

Internet - bezpłatne Wi-Fi oraz przewodowy Internet
Rozrywka: 32-cal. telewizor płaskoekranowy i telewizja płatna
Wyżywienie i napoje: lodówka, kuchenka mikrofalowa i czajnik do kawy lub herbaty
Sen: rolety/zasłony światłoszczelne
Łazienka: łazienka częściowo otwarta, wanna z prysznicem, bezpłatne przybory toaletowe oraz suszarka do włosów
Dodatkowe udogodnienia: bezpłatne rozmowy miejscowe, bezpłatne czasopisma, biurko oraz bezpłatne łóżeczka dziecięce dostępne na życzenie
Wygoda: klimatyzacja oraz codzienne sprzątanie
Udogodnienia dla osób niepełnosprawnych: dostęp dla wózków inwalidzkich
Dla niepalących
 

Ostatnie miejsca: 2 pokoje
Darmowy Internet
Pełne śniadanie
P Darmowy parking
Anulowanie bez opłat przed 2018-07-30
Rezerwuj Cena za pokój Suma (Noclegi: 1) 493 PLN w tym podatki i opłaty: 46 PLN pon 30.07 493 PLN wt 31.07 wymeldowanie 493PLN
  • Bezpłatna prasa
  • Bezpłatne połączenia lokalne
  • Bezpłatne przewodowe połączenie internetowe
  • Bezpłatne przybory toaletowe
  • Bezpłatne łóżeczka dziecięce
  • Bezpłatny Wi-Fi
  • Biurko
  • Codzienne sprzątanie
  • Czajnik do kawy/herbaty
  • Częściowo otwarta łazienka
  • Dla niepalących
  • Dodatkowe kanały TV
  • Klimatyzacja
  • Kuchenka mikrofalowa
  • Liczba łazienek – 1
  • Lodówka
  • Regulacja klimatyzacji w pokoju (klimatyzacja)
  • Rolety/zasłony światłoszczelne
  • Suszarka
  • Telefon
  • Telewizja kablowa
  • Telewizor płaskoekranowy
  • Wanna połączona z prysznicem

Apartament typu Studio, Łóżko king i sofa, dla niepalących dla 2 dorosłych

Apartament typu Studio, Łóżko king i sofa, dla niepalących
Łóżko king i rozkładana sofa (podwójna)


28 m2

Internet - bezpłatne Wi-Fi oraz przewodowy Internet
Rozrywka: 32-cal. telewizor płaskoekranowy i telewizja płatna
Wyżywienie i napoje: lodówka, kuchenka mikrofalowa i czajnik do kawy lub herbaty
Sen: rolety/zasłony światłoszczelne
Łazienka: łazienka częściowo otwarta, wanna z prysznicem, bezpłatne przybory toaletowe oraz suszarka do włosów
Dodatkowe udogodnienia: bezpłatne rozmowy miejscowe, bezpłatne czasopisma, biurko oraz bezpłatne łóżeczka dziecięce dostępne na życzenie
Wygoda: klimatyzacja oraz codzienne sprzątanie
Dla niepalących
 

Ostatnie miejsca: 6 pokojów
Darmowy Internet
Pełne śniadanie
P Darmowy parking
Anulowanie bez opłat przed 2018-07-30
Rezerwuj Cena za pokój Suma (Noclegi: 1) 622 PLN w tym podatki i opłaty: 59 PLN pon 30.07 622 PLN wt 31.07 wymeldowanie 622PLN
  • Bezpłatna prasa
  • Bezpłatne połączenia lokalne
  • Bezpłatne przewodowe połączenie internetowe
  • Bezpłatne przybory toaletowe
  • Bezpłatne łóżeczka dziecięce
  • Bezpłatny Wi-Fi
  • Biurko
  • Codzienne sprzątanie
  • Czajnik do kawy/herbaty
  • Częściowo otwarta łazienka
  • Dla niepalących
  • Dodatkowe kanały TV
  • Klimatyzacja
  • Kuchenka mikrofalowa
  • Liczba łazienek – 1
  • Lodówka
  • Regulacja klimatyzacji w pokoju (klimatyzacja)
  • Rolety/zasłony światłoszczelne
  • Suszarka
  • Telefon
  • Telewizja kablowa
  • Telewizor płaskoekranowy
  • Wanna połączona z prysznicem

Pokój, Łóżko king, przystosowanie dla niepełnosprawnych, dla niepalących dla 2 dorosłych

Brak zdjęcia pokoju
Łóżko king


28 m2

Internet - bezpłatne Wi-Fi oraz przewodowy Internet
Rozrywka: 32-cal. telewizor płaskoekranowy i telewizja płatna
Wyżywienie i napoje: lodówka, kuchenka mikrofalowa i czajnik do kawy lub herbaty
Sen: rolety/zasłony światłoszczelne
Łazienka: łazienka częściowo otwarta, wanna z prysznicem, bezpłatne przybory toaletowe oraz suszarka do włosów
Dodatkowe udogodnienia: bezpłatne rozmowy miejscowe, bezpłatne czasopisma, biurko oraz bezpłatne łóżeczka dziecięce dostępne na życzenie
Wygoda: klimatyzacja oraz codzienne sprzątanie
Udogodnienia dla osób niepełnosprawnych: dostęp dla wózków inwalidzkich
Dla niepalących
 

Ostatnie miejsca: 2 pokoje
Darmowy Internet
Pełne śniadanie
P Darmowy parking
Anulowanie bez opłat przed 2018-07-30
Rezerwuj Cena za pokój Suma (Noclegi: 1) 622 PLN w tym podatki i opłaty: 59 PLN pon 30.07 622 PLN wt 31.07 wymeldowanie 622PLN
  • Bezpłatna prasa
  • Bezpłatne połączenia lokalne
  • Bezpłatne przewodowe połączenie internetowe
  • Bezpłatne przybory toaletowe
  • Bezpłatne łóżeczka dziecięce
  • Bezpłatny Wi-Fi
  • Biurko
  • Codzienne sprzątanie
  • Czajnik do kawy/herbaty
  • Częściowo otwarta łazienka
  • Dla niepalących
  • Dodatkowe kanały TV
  • Klimatyzacja
  • Kuchenka mikrofalowa
  • Liczba łazienek – 1
  • Lodówka
  • Regulacja klimatyzacji w pokoju (klimatyzacja)
  • Rolety/zasłony światłoszczelne
  • Suszarka
  • Telefon
  • Telewizja kablowa
  • Telewizor płaskoekranowy
  • Wanna połączona z prysznicem

Pokój, Łóżko king, dla niepalących dla 2 dorosłych

Pokój, Łóżko king, dla niepalących
Łóżko king


28 m2

Internet - bezpłatne Wi-Fi oraz przewodowy Internet
Rozrywka: 32-cal. telewizor płaskoekranowy i telewizja płatna
Wyżywienie i napoje: lodówka, kuchenka mikrofalowa i czajnik do kawy lub herbaty
Sen: rolety/zasłony światłoszczelne
Łazienka: łazienka częściowo otwarta, wanna z prysznicem, bezpłatne przybory toaletowe oraz suszarka do włosów
Dodatkowe udogodnienia: bezpłatne rozmowy miejscowe, bezpłatne czasopisma, biurko oraz bezpłatne łóżeczka dziecięce dostępne na życzenie
Wygoda: klimatyzacja oraz codzienne sprzątanie
Dla niepalących
 

Ostatnie miejsca: 1 pokój
Darmowy Internet
Pełne śniadanie
P Darmowy parking
Anulowanie bez opłat przed 2018-07-30
Rezerwuj Cena za pokój Suma (Noclegi: 1) 622 PLN w tym podatki i opłaty: 59 PLN pon 30.07 622 PLN wt 31.07 wymeldowanie 622PLN
  • Bezpłatna prasa
  • Bezpłatne połączenia lokalne
  • Bezpłatne przewodowe połączenie internetowe
  • Bezpłatne przybory toaletowe
  • Bezpłatne łóżeczka dziecięce
  • Bezpłatny Wi-Fi
  • Biurko
  • Codzienne sprzątanie
  • Czajnik do kawy/herbaty
  • Częściowo otwarta łazienka
  • Dla niepalących
  • Dodatkowe kanały TV
  • Klimatyzacja
  • Kuchenka mikrofalowa
  • Liczba łazienek – 1
  • Lodówka
  • Regulacja klimatyzacji w pokoju (klimatyzacja)
  • Rolety/zasłony światłoszczelne
  • Suszarka
  • Telefon
  • Telewizja kablowa
  • Telewizor płaskoekranowy
  • Wanna połączona z prysznicem
Informacja

Prezentowane zdjęcia i opisy są dostarczane przez właścicieli obiektów i mają charakter poglądowy. Wygląd rzeczywisty może różnić się pokazanego na zdjęciach. Hotels.itaka.pl nie odpowiada za rozbieżności z tym związane.


Podane stawki za pokoje dotyczą pobytu dwóch osób chyba, że jest podane inaczej.

Opis Country Inn & Suites by Radisson, Shoreview, MN

Dostępność Opis Położenie

Lokalizacja hotelu
Country Inn & Suites by Radisson, Shoreview, MN znajduje się w mieście Shoreview, 15 minut samochodem od atrakcji takich jak National Sports Center i Kampus National American University w Roseville. Ten hotel znajduje się 20,9 km od atrakcji takiej jak University of Minnesota-Minneapolis i 21,7 km od miejsca takiego jak Park Mill Ruins.

Pokoje
Poczuj się jak w domu w 83 klimatyzowanych pokojach, których wyposażenie to lodówka i kuchenka mikrofalowa. Bezpłatny przewodowy i bezprzewodowy dostęp do Internetu zapewni łączność ze światem, a 32-cal. telewizor płaskoekranowy i telewizja kablowa — rozrywkę. Częściowo otwarte łazienki — wyposażenie: wanna połączona z prysznicem, bezpłatne przybory toaletowe i suszarka do włosów. Udogodnienia obejmują biurko i bezpłatne czasopisma oraz telefon (bezpłatne połączenia telefoniczne miejscowe).

Udogodnienia
Dostępne udogodnienia rekreacyjne to basen kryty, zjeżdżalnie wodne oraz wanna spa. Ten hotel oferuje również udogodnienia takie jak bezpłatny bezprzewodowy dostęp do Internetu i kominek w holu.

Wyżywienie
W obiekcie Country Inn & Suites by Radisson, Shoreview, MN apetyt gości zaspokoi sklep ogólnospożywczy. Hotel oferuje bezpłatne śniadanie.

Biznes, Inne udogodnienia
Udogodnienia biznesowe to bezpłatny, przewodowy dostęp do Internetu, całodobowe centrum biznesowe oraz ekspresowe wymeldowanie. Jeżeli planujesz spotkanie w mieście Shoreview, hotel oferuje następujące udogodnienia o powierzchni 0 m kw.: sale konferencyjne. Udogodnienia na miejscu to bezpłatne parkowanie samodzielne.

Udogodnienia:
  • Basen dla dzieci
  • Basen kryty
  • Bezpłatne gazety w holu
  • Bezpłatne parkowanie samodzielne
  • Bezpłatne przewodowe połączenie internetowe
  • Bezpłatne śniadanie
  • Bezpłatny Wi-Fi
  • Biblioteka
  • Całkowita liczba pokoi - 83
  • Całodobowa siłownia
  • Całodobowe centrum biznesowe
  • Ekspresowe wymeldowanie
  • Hotel dla niepalących
  • Kawa/herbata w ogólnodostępnych częściach
  • Kawa/herbata w ogólnodostępnych częściach
  • Kominek w holu
  • Liczba budynków/wież - 1
  • Liczba pięter - 4
  • Pokój przystosowany dla osób niepełnosprawnych
  • Pralnia
  • Prysznic z możliwością wjazdu na wózku inwalidzkim
  • Recepcja całodobowa
  • Rozmiar sal konferencyjnych w metrach - 0
  • Rozmiar sal konferencyjnych w stopach — 1,340
  • Sale konferencyjne
  • Sejf w recepcji
  • Sklep spożywczy
  • Stanowisko komputerowe
  • Wanna spa
  • Winda
  • Zjeżdżalnia wodna
  • Łazienka dla osób niepełnosprawnych
Otoczenie:
W mieście Shoreview
Adres:
5995 Rice Creek Parkway, 55126 Shoreview
Liczba pokoi:
83
Zameldowanie:
15:00
Liczba pięter:
4
Wymeldowanie:
12:00
Zasady zameldowania:
Za dodatkową osobę może być wymagana dopłata, której wysokość zależy od obiektu.
Przy zameldowaniu wymaga się przedstawienia ważnego, oficjalnego dowodu tożsamości z fotografią oraz wpłacenia kaucji kartą kredytową na wypadek nieprzewidzianych kosztów.
Spełnienie specjalnych wymagań zależy od możliwości ich realizacji w dniu przybycia klienta i może podlegać dodatkowej opłacie. Realizacja specjalnych wymagań nie jest zapewniona.
Ocena: 4.5 / 348 opinii Kod hotelu: 262319
Lokalizacja -
Odległości są podane z dokładnością do 0,1 kilometra.

National Sports Center — 7,2 km
Kampus National American University w Roseville — 16 km
University of Minnesota-St. Paul — 16,2 km
Minnesota State Fairgrounds — 17,8 km
Park Bohanon — 18,3 km
Hamline University — 19,9 km
Bell Museum of Natural History — 20,2 km
Pole golfowe Oneka Ridge — 20,4 km
Ard Godfrey House — 20,6 km
Midway Stadium — 20,6 km
Maplewood Mall — 20,8 km
Ogród zoologiczny i oranżeria w Como Park — 20,8 km
Kościół katolicki Naszej Pani z Lourdes — 20,8 km
University of Minnesota-Minneapolis — 20,9 km
Pole golfowe Keller — 20,9 km

Najbliższe lotniska to:
St. Paul, Minnesota (STP-Port lotniczy St. Paul Downtown) — 27,2 km
Minneapolis, Minnesota (MSP-Międzynarodowy port lotniczy Minneapolis - St. Paul) — 41,6 km
Minneapolis, Minnesota (FCM-Flying Cloud) — 50,9 km

Country Inn & Suites by Radisson, Shoreview, MN i dystans z lotniska: polecany port lotniczy to Minneapolis, Minnesota (MSP-Międzynarodowy port lotniczy Minneapolis - St. Paul).

Najciekawsze hotele, znakomite okazje, wybrane super oferty z całego świata.

Zapisz się na nasz NEWSLETTER i dowiaduj się o najatrakcyjniejszych ofertach i promocjach.